Onze streams werken op HTTP & HTTPS.
Ook in Google Chrome & Android werkt je stream!


Je mengtafel koppelen met je playout software
Stop dromen en maak het waar!

Getest met:  mAirlist, Mixxx, Proppfrexx, VirtualDJ, RadioDJ V1 + V2
Werkt op Windows en MAC

Professionele radio studios gebruiken het, één druk op de knop of schuiven de fader open en de muziek start. Maar ja die hebben een budget
waar wij alleen maar van kunnen dromen.

Via deze slimme microprocessor gestuurde unit kan je een mengpaneel met je playout software koppelen met je computer. Voorwaarde is dat je
playout software overweg kan met MIDI commando's.

Elke ingang (4 stuks) kan je een functie geven bijvoorbeeld starten van de main player of een cart player (afhankelijk van de gebruikte playout software..

De ingangen bestaan uit vrouwelijke tulp aansluitingen die goedkoop te verkrijgen zijn. Elke ingang is speciaal gemaakt om op een Berhinger DX 2000 USB aangesloten te worden.

Indien je knop of fader een puls geeft vertaald de software dit naar een MIDI commando die via de meegeleverde USB kabel aan je computer wordt
doorgegeven. De benodigde spanning komt via de USB aansluiting, er is dus geen externe voedingsbron nodig.

Goed om te weten is dat de ingangen niet repeterend zijn, dus als je contact blijft maken start niet de volgende, en de volgende enz..

Tot 4 knop / faderstarts, 100% geintegreert met je mengpaneel zonder ingrijpende veranderingen!

Het kastje is via ons verkrijgbaar en kost € 125,- inclusief software.

Installatie handleiding

1. Sluit het kasje aan op een USB aansluiting van je computer. Windows heeft nu een midi divice aangemaakt en deze kan je in je gebruikte playout software (moet wel midi ondersteunen) een functie geven.

Installatie is eenvoudig:
Afhankelijk van de gebruikte software ziet het er anders uit, in grote lijnen zal het op elkaar lijken. Voorbeeld hier is RadioDJ.

Start RadioDJ op en ga naar plugins. Kies MIDI (als deze er niet is kopieer deze dan uit de map uitgeschakelde plugins en kopieer deze naar plugins en restart radiodj) en geef op welke MIDI devices er gebruikt word en kies PMT europe.

Dubbel klik op de opdracht die je wilt gaan koppelen, activeer de ingang van het kasje. In de rode balk komt nu een nummer te staan. Zorg er voor dat je de ingang blijft activeren anders komt er een ander nummer te staan (stop commando) en druk op “save"

Herhaal dit voor alle functies die je wilt koppelen, herstart radioDJ en klaar ben je.