Onze streams werken op HTTP & HTTPS.
Ook in Google Chrome & Android werkt je stream!

Je Berhinger DX 2000 USB mengtafel koppelen met RadioDJ. Stop dromen en maak het waar!

Professionele radio studios gebruiken het, één druk op de knop of schuiven de fader open en de muziek start. Maar ja die hebben een budget waar wij alleen maar van kunnen dromen.

Via deze slimme microprocessor gestuurde unit kan je een mengpaneel met RadioDJ (tot versie 1.8.2.0*) koppelen met je computer.

Elke ingang (4 stuks) kan je een functie geven bijvoorbeeld starten van de main player of een cart player.

De ingangen bestaan uit vrouwelijke tulp aansluitingen die goedkoop te verkrijgen zijn. Elke ingang is spannings- gestuurde die onder andere op een Berhinger DX 2000 USB aan gesloten kan worden.

Indien je knop of fader een puls geeft vertaald de software dit naar een commando die via de meegeleverde USB kabel aan je computer wordt doorgegeven. Via de plugin van RadioDJ kan je elke gewenste functie koppelen. De benodigde spanning komt via de USB aansluiting, er is dus geen externe voedingsbron nodig.

Tot 4 knop / faderstarts, 100% geintegreert met je mengpaneel zonder ingrijpende veranderingen!

Het kastje is via ons verkrijgbaar en kost € 125,- inclusief software.

Installatie handleiding

1. Sluit het kasje aan op een USB aansluiting van je computer. Windows heeft nu een midi divice aangemaakt en deze kan je in je gebruikte playout software (moet wel midi ondersteunen) een functie geven.