Je mengtafel koppelen met RadioDJ
Stop dromen en maak het waar!

Professionele radio studios gebruiken het, 1 druk op de knop of ze schuiven de fader open en de muziek start. Maar ja die hebben een budget waar wij alleen maar van kunnen dromen.

Via deze slimme microprocessor gestuurde unit kan je een mengpaneel met RadioDJ (tot versie 1.8.2.0*) koppelen met je computer.

Elke ingang (totaal 6) kan je een functie geven bijvoorbeeld starten van de main player of een cart player.

Tot 6 faderstarts / knopstarts
100% geintegreert met je mengpaneel zonder ingrijpende veranderingen!

De ingangen bestaan uit vrouwelijke tulp aansluitingen die goedkoop te verkrijgen zijn. Elke ingang is een maak contact die op je fader of knopstart aansluit.

Indien je knop of fader een puls geeft vertaald de software dit naar een commando die via de meegeleverde USB kabel aan je computer wordt doorgegeven.

Via de plugin van RadioDJ kan je elke gewenste functie koppelen. De benodigde spanning komt via de USB aansluiting, er is dus geen externe voedingsbron nodig.

Goed om te weten is dat de ingangen niet repeterend zijn, dus als je contact blijft maken start niet de volgende, en de volgende enz..

Installatie is eenvoudig:
Kopieer de plugin (met dank aan Bart van Dommelen) naar de plugin map van RadioDJ, start RadioDJ op en ga naar plugins. Kies GPIO en geef op welke welke com poort er gebruikt word en kies 9600 als baudrate. Kies welke functies je aan welke ingang wil hebben. Sla dit op en herstart RadioDJ. En klaar ben je!

Het kastje is via ons verkrijgbaar en kost € 125,- inclusief software.

* Latere versies van RadioDJ werken helaas niet omdat plugins (externe software) niet meer ondersteunt worden (met dank aan de auteur).