Onze streams werken op HTTP & HTTPS.
Ook in Google Chrome & Android werkt je stream!


FAQ

Meest gestelde vragen

Zijn de kosten van Buma / Sena etc. inbegrepen?

Helaas niet, de grootste kosten die u heeft zijn niet wij maar de auteursrechten organisaties. De rechten voor Nederland zijn ± € 52,50 per maand (privé) tot 100 slots, daarboven zijn er andere tarieven.

Ik heb meerdere dj’s hoe werkt dat?

Als je kiest voor een autodj heb je de mogelijkheid om meerdere logins aan te maken. Elke DJ heeft zijn eigen login die je weer kan wissen indien het nodig mocht zijn. Ander voordeel is dat als er gewisseld wordt van DJ de autoDJ er voor zorgt dat de stream on-line blijft, zonder zouden de luisteraars verbroken worden. Zonder autodj krijg je 1 algemene login.

Kan ik zelf dingen / scripts aan de website toevoegen

Ja, u krijgt toegang tot een “content management systeem” waar u zelf eenvoudig foto’s en teksten kan toevoegen. Ook aanmaken van meerdere pagina’s is een fluitje van een cent. Dankzij de variabele widgets (stukjes verplaatsbare code) kunt u zelf html of php code toevoegen op diverse plekken op de site.

Kan ik sam broadcaster gebruiken?

Ja, het is aan u hoe u de studio inricht en welke software u gebruikt. Als u nog geen programma heeft kijk dan eens naar radio-dj (niet hoger dan versie 1.8.2.0 gaan!) heb daar zelf zeer goede ervaringen mee en het is gratis. U krijgt van ons een ipadres en een poort nummer, deze geeft u in de software in die u gebruikt waarna u online bent met uw station.

Is een provider die stream i.c.m. Buma / Sena rechten aanbied niet goedkoper

Nee zeker niet, men doen alsof ze dat zijn zeker niet. Meestal betaal je voor andere dingen zoals dataverkeer, autoDJ. De kosten van de stream zijn maar een heel klein stukje van de kosten, hierop is bijna niets te verdienen. Als je de kosten eerst omhoog doet en dan korting geeft lijkt het goedkoper maar dat is het niet! Als u meerdere maanden tegelijk betaald krijgt u wel extra korting bij ons

Hoe lang duurt het voor ik kan beginnen?

Dat kan redelijk snel, meestal binnen 2 werkdagen. U geeft ons opdracht waarna u de kosten kan voldoen. Na ontvangst van uw betaling registreren wij de gewenste (.nl) domein naam en zetten de website voor u neer en u krijgt de inlog gegevens waarna u zelf de gewenste kleurstelling en uw facebookadres kan ingeven.

Hoe lang zit ik aan het contract vast?

U begrijpt dat het neerzetten van uw website plus het invoeren van uw gegevens niet kan voor het lage éénmalig bedrag dat wij rekenen. Daarom gaat u een minimale looptijd van 12 maanden met ons aan, voor de duidelijkheid dat geldt alleen voor onze kosten dus niet voor de Buma / Sena kosten!

Na de looptijd van 12 maanden kunt u elke maand opzeggen.

Betaal ik kosten voor de website?

Alle kosten zitten in het pakket, de website, hosting van de website en de kosten van de .NL domein zijn dus inbegrepen in de prijs (alleen geen auteursrechten).

Hoe wordt de website opgeleverd?

Alle dingen die je nodig heb zitten al in de website, de player en player links zijn aanwezig. Betekend niet dat je niets meer hoeft te doen: De teksten en fotos van je website moet je zelf toevoegen, dit werkt vrij eenvoudig. Daarnaast kan je zelf bepalen welke kleur je waar wilt hebben, zoals de zijkanten of het menu.

Zijn updates inbegrepen?

De standaard updates van wordpress (het platform waar je website in gemaakt is) kunt u zelf doorvoeren, de updates van het door ons geschreven template zitten niet in het pakket. U kunt voor een klein bedrag per maand een abonnement afsluiten zodat u alle nieuwe snufjes/aanpassingen krijgt.

Is er een chatroom?

Nee, niet standaard, voor € 4,95 per maand en een éénmalig setup bedrag van € 35,- kan je deze hebben. Een demo van de chat kan je hier bekijken

Kan ik zelf de website installeren via sitebuilder

Nee dat hoeft niet, wij installeren de website en integreren uw stream informatie. Andere zaken zoals facebook (als u die gebuikt) en uw buma / sena nummer kunt u zelf eenvoudig ingeven. U hoeft dus zelf geen website te installeren, alleen maar uw teksten, fotos, station & DJ informatie informatie ingeven.