Onze streams werken op HTTP & HTTPS.
Ook in Google Chrome & Android werkt je stream!


Radio jingles

Jingles zonder klinkt je radiostation niet,
maar ze kosten zoveel of …

Natuurlijk wil je het beste dat er is, de stem van Don LaFontaine† heb je onbewust al vele malen gehoord. Echter hoe bekender de stem hoe duurder de jingles / commercials worden en ook de regels die er aan vast zitten. Vaak koop je de uitzendrechten voor een jaar en moet je daarna weer een gebruiks-fee betalen.

Een goede huisstem voldoet echter ook en heeft een veel betaalbare prijs! Jingles maken en breken je station, juist daarom is het verstandig om een juiste keuze te maken die binnen je budget past.

Radio jingles duur? Nee hoor!

De doelstelling is om betaalbare radio jingles, naam jingles en sweepers te maken voor: (internet) radiostations, radioprogramma’s, voiceresponse systemen, Dj’s of podcasts. Maar ook voor een commercial, programma aankondiging of voiceover bent je op het juiste adres.

Standaard ontvang je de jingles in wav 44.1 Khz, maar welk bestandstype je het ook hebben wil: Flac, wav of mp3, ik pas me bij jouw wensen aan. De bestanden komen razendsnel via internet naar je toe.

Voor € 0,50 per woord (minimum 100 woorden) heb jij jou teksten kaal ingesproken in huis. Wil je ze met effecten of muziek er onder dan kom je op andere tarieven uit (maatwerk). Om het voor deze lage prijs te kunnen doen dien je de teksten zelf aan te leveren, is er een minimum van 100 woorden per opdracht en ontvang je 1 file met alle ingesproken tekst.

“Dit is radio 337" kost je dus omgerekend slechts € 2,-.
“Dit is Peter Zwart op radio 337" omgerekend slechts € 3,50.

Als je de teksten een beetje creatief schrijft kan je met wat knippen en plakken heel veel jingles maken. Denk aan “dit is het nieuws van” “uur" en de tijden los inspreken “1 tot 12" dan heb je met 18 woorden elk uur een nieuws melding.

Kaal of compleet afgemonteerd, jij roept wij maken het!

Een radio commercial heeft een goed doordacht plan nodig. Je wilt immers dat je toekomstige klanten in 30 seconden een compleet beeld van je onderneming of product krijgen. Van idee tot het uitvoeren, het schrijven van de teksten tot het inspreken wij regelen het. Uw eigen tekst kunnen we natuurlijk ook inspreken.

Een andere manier van sponsoring is programma sponsoring, aan het begin en einde van een programma een spotje dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door.. .

Jaar vermelding jingles passen leuk in het intro van een plaat en geeft je station / programma een frisse professionele klank.
 
De jingles worden kaal geleverd je kan er zelf (laser) effecten onder zetten dat je ze kan gebruiken in een intro of als break. Ze zijn leverbaar in 2 verschillende stemmen. Neem je beide stemmen dan krijg je bovenop de toch al lage prijs 50% korting op stem 2!

Jaar vermelding jingle stem 1 (1920 tot 2029)
Wordt geleverd in 90 wav files op 0DB. Complete set slechts € 50,-

Jaar vermelding jingle stem 2 (1960 tot 2029)
Wordt geleverd in 70 wav files op 0DB. Complete set slechts € 40,-