Onze streams werken op HTTP & HTTPS.
Ook in Google Chrome & Android werkt je stream!


Prioriteiten DJ’s

Als je met meerdere DJ’s werkt vanuit verschillende studio’s kan het handig zijn dat de ene DJ voorrang heeft op een andere. Zo kan je bijvoorbeeld iemand die de non-stop verzocht de laagste prioriteit geven zodat een DJ die live gaat altijd de non-stop overruled. Zo kan ook DJ-2 bijvoorbeeld DJ-1 overrulen, of DJ3 DJ2 enz..

Wat belangrijk is dat de gebruikte encoder een icecast 2 encoder is en dat al je DJ’s instreamen via icecast2!

Als je alles heb ingesteld dan zal als non-stop instreamt en dj-1 begint, dan drukt deze de non-stop er uit en komt dj-1 er op. Zou dj-2 nu gaan streamen dan drukt deze dj-1 er uit.

Note: voor deze dienst heb je een abonnement op autodj nodig.

Instellen van de prioriteiten

Als eerste maak je in je stream control panel bij “DJ Manager” DJ’s aan en geef je ze een prioriteit. 1 is het laagste wat mogelijk is. Gebruik alleen kleine letters dus geen hoofdLettERs.

Belangrijk is om van te voren te bepalen wie welke prioriteit krijgt.

Dan heb je een stream programma nodig dat met het icecast 2 protocol overweg kan. Butt is er één maar ook stereotool kan het.

Wat opvalt is dat er bij icecast 2 een apart veld is voor de username en een eigen veld voor het wachtwoord. In tegenstelling van een shoutcast encoder waar username:wachtwoord gebruikelijk is. Ook moet er een mountpoint worden aangegeven die gelijk is aan de username (zonder hoofdletter mocht je die toch hebben ingesteld bij username) maar met een “/” er voor.

Stereotool

Butt